Bent u opzoek naar lokaalverhuur Utrecht?

Bent u opzoek naar lokaalverhuur Utrecht? Dan bent u bij Learnwise aan het goede adres. Learnwise is een onderdeel van Fast Lane. Fast Lane is een wereldwijde IT-opleider die geautoriseerde trainingen aanbied op het gebied van Cisco, NetApp, VMware, Citrix, RES, Microsoft, Oracle en Linux. Naast dat het bedrijf trainingen aanbied kunt u er ook terecht voor lokaalverhuur Utrecht. Het bedrijf is opgericht in 1996 en is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen met vele trainingslocaties en het hoofdkantoor in Utrecht. 

Lokaalverhuur Utrecht

Learnwise is de aanbieder als het gaat om lokaalverhuur Utrecht. Met lokaalverhuur Utrecht bedoelt het bedrijf vergaderruimte of een ruimte voor trainingen, opleidingen of seminar. Het bedrijf biedt een professionele leeromgeving met hightech infrastructuur tegen een aantrekkelijke prijs. Zo bestaat de lokaalverhuur Utrecht uit 25 werkplekken inclusief volledig geïnstalleerde pc’s of laptops met de gewenste software. Het is ook mogelijk om de werkplekken zonder pc’s te verhuren. De tafels en stoelen worden in de door u gewenste opstelling neer gezet. Zo is ieder lokaalverhuur Utrecht voorzien van een HD-beamer, whiteboard en flipover. Het lokaalverhuur Utrecht biedt een aantal voordelen:

  • Het lokaalverhuur Utrecht is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer
  • Het lokaalverhuur Utrecht heeft genoeg parkeerruimte
  • Er zijn 5 technische lokalen beschikbaar in de lokaalverhuur Utrecht met 8 tot 16 werkplekken
  • Er zijn 2 vaardigheidslokalen met 25 werkplekken beschikbaar in de lokaalverhuur Utrecht
  • Elk lokaal heeft een HD-beamer, whiteboard en flipover
  • Het lokaalverhuur Utrecht heeft gratis wifi

Bij Learnwise betaald u per cursist, niet per ruimte. Zijn alle lokalen te huren met computers of laptops en kunt u gratis koffie, thee of frisdranken nuttigen.

De werkwijze

Het bedrijf heeft een migratietraject welke gericht is op de gebruiker en vijf fasen kent. De eerste fase is inventarisatie. Er wordt vastgesteld welke impact de verandering van de werkplek heeft op een gebruiker. De doelgroep wordt met een eigen leerdoel gedefinieerd. Op deze manier worden de wensen van de organisatie kenbaar en maakt het bedrijf een opzet voor een trainingsprogramma. De tweede fase gaat om communicatie. Het is belangrijk dat gebruikers op tijd geïnformeerd worden over veranderingen op werkplekken. Als derde fase is de ontwikkeling. Wanneer een organisatie een keuze maakt voor een bepaald soort leermiddelen en leermethoden dan houdt Learnwise rekening met de wensen en de werkwijze van de gebruikers. In de vierde fase gaat het om de uitvoering en wordt er in overleg met de organisatie een leertraject voor medewerkers bepaald. Het gaat om verplichte sessies, optionele sessies en ondersteuning op de werkvloer. In de laatste fase worden alle uitvoeringen geëvalueerd.

 De oplossingen van het bedrijf zijn altijd maatwerkoplossingen. Elke organisatie is namelijk anders en vraagt andere eisen. Het is prettig om leermiddelen tot de beschikking te hebben die aansluiten bij de werksituatie. Op basis van een gesprek  met de organisatie wordt bepaald hoe de ruimte ingericht zal worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wat het bedrijf voor u kan betekenen? Dan kunt u gerust contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie over de werkzaamheden en de te huren lokalen. Neem gerust contact op via de telefoon.

https://www.learnwise.nl/lokaalverhuur