Bezwaarschrift opstellen; hulp van Meer Bijstand

Welkom bij meerbijstand.nl. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een bezwaarschrift tegen de sociale dienstinstellingen als het UWV. Op het moment dat u werkeloos raakt of dreigt zonder baan te komen te zitten, dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van het vangnet dat er gelukkig is. Wij zijn namelijk een sociaal land en mensen hebben rechten, echter helaas is het zo dat dingen waar u wel recht op heeft soms niet worden toegekend. Daar moet u een stokje voor steken en soms hebben mensen niet de handvatten om dat op de juiste manier te doen. Een bezwaarschrift opstellen is bijvoorbeeld iets wat mensen moeilijk vinden. Herkent u zich hierin omdat u een uitkering aan wilde vragen maar deze niet werd toegekend en weet u niet waar u moet beginnen met een bezwaarschrift opstellen. Neem dan eens contact op met onze medewerkers en wij helpen u graag verder. Veel mensen die in Nederland een uitkering aanvragen of een bijstandsuitkering worden weggestuurd of krijgen een afwijzing, en dat is niet in alle gevallen terecht. U zult zich verbazen over hoe vaak dit nog voorkomt. Bij meerbijstand.nl hebben wij vele jaren ervaring met dergelijke zaken en een bezwaarschrift opstellen is iets waar wij alles van weten. Door onze kennis weten we wat de juiste manier is om aan de slag te gaan en kunnen wij helpen met het bezwaarschrift opstellen. Aanvragen worden vaak geweigerd en dat hoeft echt helemaal niet terecht te zijn. Er zijn een aantal zaken die wij dan ook graag willen benadrukken als het gaat om het aanvragen van een uitkering.

  • U heeft het recht om op ieder moment een uitkering aan te vragen.
  • U heeft al na vier weken na de aanvraag recht op geld als voorschot.
  • Een voorschot is iets waar u altijd recht op heeft voor de beslissing.
  • De aanvraag moet altijd binnen tien weken in behandeling worden genomen.
  • U mag altijd informatie aanvragen en het UWV is verplicht u dit te verstrekken.

Bezwaarschrift opstellen samen met een deskundige

Wilt u graag weten waar u aan toe bent, dan kunt u de uitspraak die u heeft gekregen naar ons opsturen. Wij kijken er dan naar en beoordelen het. Een bezwaarschrift opstellen is niet in alle gevallen nodig of raadzaam, maar wanneer wij concluderen dat een bezwaarschrift opstellen wel een goede keuze is, dan is het zaak dat u er voor zorgt dat u de juiste hulp inschakelt. Vaak is het zo dat er stappen kunnen worden ondernomen die er toe kunnen leiden dat u toch een uitkering of bijstand krijgt en dat is natuurlijk het doel van een bezwaarschrift opstellen. Krijgen waar u recht op heeft; dat is waar wij ons samen met u hard voor maken. Reken dan ook op de beste hulp van mensen die van wanten weten. Wij zijn onderdeel van Blat advocaten en ons kantoor werkt alleen maar met de beste mensen. De regels voor het aanvragen van een uitkering lopen uiteen. Voor een bijstandsuitkering geldt dat u hier geen recht op heeft op het moment dat u inkomen heeft dat hoger is dan de bijstand die u zou ontvangen. Natuurlijk zijn er nog veel meer regels en het aanvragen van een uitkering wordt door veel mensen omschreven als een vermoeiende toestand waar vaak overzicht ontbreekt. Mensen achter een balie beheersen maar een deel van de kennis die nodig is om mensen echt goed te bedienen van advies. En aanvragers hebben niet zelden het gevoel dat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd en als ze dan eindelijk denken dat ze een complete aanvraag hebben gedaan, dan moeten ze een bezwaarschrift opstellen omdat ze de uitkering niet krijgen toegekend. Dat is balen en dat kost al met al allemaal veel tijd die u beter zou kunnen besteden. Dat is natuurlijk een hele vervelende situatie die u ongedaan wilt maken en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres.

Tot uw dienst!

Wij staan u graag bij en het bezwaarschrift opstellen is dan ook iets waarvan u zeker weet dat het goed gebeurt. De sociale dienst kent een tamelijk log in ondoorzichtig netwerk aan regels waar u zich wegwijs in zult moeten maken. Deze bureaucratie kan overweldigend zijn en een bezwaarschrift opstellen wanneer u het niet eens bent met een uitspraak is dan ook waar u best wel hulp bij kunt gebruiken. Er zijn een aantal situaties die zich voor kunnen doen en waarbij u er verstandig aan doet om bezwaar te maken. Bezwaar maken doet u door een bezwaarschrift opstellen. Wilt u hierbij graag de beste hulp, dan is de eerste stap die u dient te zetten de uitspraak die u heeft ontvangen van bijvoorbeeld het UWV naar ons toe te sturen. Door deze uitspraak naar ons toe te sturen kunnen wij goed en direct zien of de afwijzing terecht is en of het zin heeft om bezwaar te maken, Wij zullen u hierbij altijd bedienen van het beste advies en realistisch zijn. Dat is namelijk waar u echt bij gebaat bent. Niet alleen kunnen wij een bezwaarschrift opstellen, wij kunnen u ook van juridisch advies bedienen. Wilt u contact of heeft u een vraag, dan kunt u het contactformulier even online invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met het antwoord en advies op maat. Kijk online op meerbijstand.nl en vul het formulier in!