Coach Amsterdam bij het Groeiatelier

Groeiatelier - coach amsterdamMannen en vrouwen van rond de dertig lopen soms tegen bepaalde problemen aan waar ze zelf niet uitkomen. Dit kan resulteren in gevoelens van onrust die niet weggaan en daar moet dan iets aan gedaan worden. Verwarring over de toekomst is iets wat veel voorkomt; wat is het goede om te doen en welke stap zet ik nu? Een coach in Amsterdam kan samen met u problemen in kaart brengen om de chaos in uw hoofd te bedaren tot een kalmere versie; want het leven is een avontuur en kan soms best wel turbulent zijn. Het is de kunst om het leven bij de ballen te grijpen en trots te zijn op hetgeen er al is. Het zogenaamde dertigers dilemma is niet voor niets een begrip geworden in Nederland. Dat is niet zo gek, want op deze leeftijd dient men volwassen te worden en zijn de keuze die er gemaakt worden vaak keuzes die een groot deel van het leven beïnvloeden. Wanneer u het lastig vindt om de antwoorden op bepaalde vragen te vinden en veel onrust ervaart in het dagelijks leven dan is het wellicht een idee om eens contact op te nemen met een coach in Amsterdam. Soms kan het heel erg goed zijn om uw hart te luchten bij een coach in Amsterdam die als objectieve partner met u meedenkt over zaken die u bezighouden. In het Groeiatelier richten wij ons in het bijzonder op twintigers en dertigers. Hoe bereikt u een staat van tevredenheid en wat zijn de mogelijkheden tot groei die voor het oprapen liggen maar die u wellicht op het moment over het hoofd ziet? Een aantal vragen die veel gesteld worden een de coach in Amsterdam zijn bijvoorbeeld:

  • hoe word ik als persoon assertiever
  • hoe kom ik tot de juiste keuze
  • waarom ben ik toch zo gespannen
  • hoe kan ik meer balans creëren
  • wat zijn de elementen waar groei mogelijk is

Coach in Amsterdam; praten over problemen

Praten over problemen met een coach in Amsterdam; het is voor veel mensen een hele stap. Andere mensen praten heel gemakkelijk en dit zijn vaak niet de mensen die een coach het hardst nodig hebben. Een coach in Amsterdam zal u niet vertellen wat u te doen staat, want hoewel sommige mensen dit idee wel eens hebben, kan een coach in Amsterdam alleen als begeleider optreden. Een coach in Amsterdam kan u niet vertellen wat u moet doen en dat zal hij ook niet proberen. Het voeren van gesprekken en het uitspreken van gedachten kan het maken van keuzes vaak vereenvoudigen. Vaak lopen mensen die gespannen zijn rondjes in hun hoofd en dat is helemaal nergens voor nodig. Problemen waar mensen zich doorgaans het meest zorgen over maken, zijn doorgaans niet de grootste problemen die ze hebben maar vaak vertaald stress zich in de kleine dingen. Gespannen zijn en veel stress hebben kan er ook voor zorgen dat mensen snel boos worden en dat ze vaak moe zijn. Spanning kost veel energie en die kan eigenlijk veel beter worden besteed aan de leuke dingen in het leven. Een coach in Amsterdam is er voor u. Niemand kan de vragen die u heeft beter beantwoorden dan uzelf, maar dat betekent niet dat het niet verstandig is om ze hardop uit te spreken tegen een coach in Amsterdam die wellicht met u mee kan denken om samen tot een antwoord te komen. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u maakt, maar het is wel degelijk goed om open te staan voor begeleiding en geen dingen op te kroppen. Neem eens contact op met een coach in Amsterdam en ervaar zelf hoe prettig het kan zijn om u hart te luchten bij iemand die met u meedenkt. U vindt alle contactgegevens online.

Existentiële angst

Waar loopt u mee rond? Weet u niet goed wat de volgende stap in uw carrière is? Voelt u veel onrust en weet u niet waar dit vandaag komt omdat u alles ogenschijnlijk goed voor elkaar heeft. Een typisch dertigers dilemma waar iets aan gedaan kan worden als u er voor open staat om een gesprek aan te gaan met een coach in Amsterdam. Een coach in Amsterdam kan met u meedenken over de belangrijkste vragen die u heeft en kan er zo samen met u voor zorgen dat het weer wat lichter wordt in uw hoofd en dat het maken van keuzes makkelijker wordt. Ieder dag staan we weer voor allerlei keuzes die we kunnen maken en wanneer u in de verward bent kan dat soms wat overweldigend zijn. Waar het allemaal op neerkomt is ‘angst’. De meeste stress wordt veroorzaakt door een dieper gevoel van angst. Existentiële angst is typisch iets wat rond de dertigste, maar voor sommige mensen natuurlijk ook eerder of later opspeelt. Wat is het doel van mijn bestaan. De twintiger jaren werken toe naar het volwassen leven. Constant ligt er iets in het verschiet; ‘het grote volwassen leven’, maar wanneer dat leven daar is, merken we dat er niet veel is veranderd, behalve het feit dat er meer verantwoordelijkheden zijn op te nemen en meer keuzes zijn om te maken. Er moet worden gezocht naar een nieuwe zingeving en dat gaat soms gepaard met onrust en angst. Praat over uw angsten en onrust met iemand die graag naar uw verhaal luistert van het Groeiatelier. Wij bieden de juiste handvatten.