De life coach uit Rotterdam die bij u past!

Zit u in een dal en komt u er alleen niet meer uit? Bent u zelfs al bij de dokter geweest maar vindt hij niet dat het gaat om een depressie? Eerder een dipje in uw leven, bijvoorbeeld omdat u bent afgestudeerd, onlangs bent gescheiden of omdat de kinderen het huis uit zijn? Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een life coach uit Rotterdam ook u kan helpen. De life coach uit Rotterdam stelt zich op paric.nl graag even aan u voor. Het is niets om u voor te schamen als u wel wat professionele hulp kunt gebruiken. Sterker nog, de drempel ligt waarschijnlijk een stuk lager om deze life coach uit Rotterdam te contacteren dan wanneer u direct naar de ggz toe stapt. En laten we eerlijk zijn, zover hoeft het dan toch ook zeker niet te komen. De mens kent een zelfbewustzijn want ons tevens helpt bij rationeel denken. Toch zijn we ook erg dierlijk en gevoelig en dat botst weleens. We kunnen onze rationele gedachten niet meer tot uitvoer brengen en we blijven met een naargeestig en soms een simpelweg verdrietig gevoel achter. Uw familie en vrienden hebben het te druk om u continu te blijven helpen en u kunt niet meer alleen uit deze mentale nekklem ontsnappen. Herkent u dit probleem? En woont u in de Randstad, bij voorkeur in of rond deze enorme havenstad? Neem dan gerust even contact op voor een eerste kennismakingsgesprek met deze life coach uit Rotterdam.

Deze life coach uit Rotterdam helpt u uit de brand

Wat kan een life coach uit Rotterdam voor u doen? Dat hangt allereerst af van het probleem.

  • Kunt u werk en vrije tijd niet met elkaar combineren waardoor uw sociale leven op een laag pitje komt te staan?
  • Vindt u het moeilijk om uzelf te motiveren voor uw baan?
  • Of vindt u solliciteren erg lastig en maakt u zich iedere keer vreselijk ongerust voor een sollicitatiegesprek?

Dit zijn voorbeelden op het gebied van arbeid waar de life coach uit Rotterdam u bij kan helpen. Maar het leven draait niet om geld en werk. Het zijn belangrijke middelen, dat valt niet te ontkennen. Maar het neemt niet weg dat er ook andere belangrijke zaken in het leven zijn. We denken aan goede educatie, aan relaties, zowel met vrienden en familielieden als met uw partner. Tijdmanagement kan bijvoorbeeld een onderdeel van uw leven zijn waar u slecht in bent. Ook daar kan deze life coach uit Rotterdam u bij helpen. Het beter verdelen van de uren op een dag zodat u toekomt aan de rust die u nodig hebt en de vrije tijd die u kunt doorbrengen met uw kinderen en/of partner terwijl u tegelijkertijd niet al te vermoeid van uw werk thuiskomt. Ook het voor uzelf weer uitdagend maken van een bepaalde baan kan in no time zijn vruchten afwerpen. Het kan trouwens ook betekenen dat de life coach uit Rotterdam u aanraadt om toch eens op zoek te gaan naar ander werk. In deze tijden van marktkrapte is dat vast en zeker geen enkel probleem meer.

Waar wacht u nog op? Het is tijd om in actie te komen

Paric Werkt is een life coach uit Rotterdam die u aldus op allerlei fronten kan helpen. Ook specifieke hulp is mogelijk. Naast het coachen van uw leven kunt u daarom een beroep op haar doen als u een loopbaancoach zoekt of iemand die u kan helpen bij uw sollicitatiegesprekken. Hebt u nog vragen? Of maakt u liever nu direct een afspraak? Bel dan vandaag nog of stuur een e-mail.