Een java developer vacature in een klik gevonden

javavacatures - java developer vacatureOmdat mijn man en ik jaren in het buitenland hebben gezeten, was ik niet meer goed op de hoogte van de beschikbare vacatures bij mij in de buurt. Ik was op zoek naar een java developer vacature maar die was erg moeilijk te vinden. Toen wij net in India woonden, was ik ook op zoek naar werk. Ook hier zocht ik naar een java developer vacature en deze was toen redelijk snel gevonden. Dat kwam doordat een collega van mijn man een vriend had, die net een software development bedrijf had opgezet. De java developer vacature was toen snel vervuld en ik was ontzettend blij dat ik zo snel een baan had gevonden. Ik vond het dan ook jammer dat we weer terug gingen naar Nederland, want ik was bang dat ik nooit meer zo’n leuke java developer vacature tegen zou komen. Ik wist niet waar ik moest beginnen. We waren verhuisd, zaten in een nieuw huis in een nieuwe buurt en ik moest nog helemaal wennen aan het andere klimaat. Ik hoopte dat ik snel die leuke java developer vacature had gevonden, zodat ik weer lekker kon gaan werken. Een buurvrouw hoorde dat ik op zoek was naar een java developer vacature en attendeerde mij op de website van javavacatures.nl. Het bleek een uitkomst te zijn.

De beste java developer vacature in Nederland

Op die website zijn verschillende vacatures te vinden, allemaal op het gebied van computer development. Toen ik de website voor het eerst opende zag ik veel leuke vacatures, zoals:

  • Senior Java developer
  • Technical Java Consultant
  • Java software Engineer

Het was geweldig en ik vond direct de beste java developer vacature die bij mij past. Ik kon in de buurt meteen langskomen voor een gesprek en voor ik het wist was ik al begonnen met deze fantastische baan. Zonder de website javavacatures.nl had ik de baan nooit gevonden. Ik heb super leuke collega’s en ben erg blij dat we verhuisd zijn. Af en toe doe ik ook nog wat werk voor mijn oude baas uit India, maar dat is totaal geen probleem. We hebben te maken met een tijdsverschil, waardoor ik na mijn werk in Nederland, in de avond nog het een en ander kan doen voor India. Het lijkt heel druk, maar als je het heel leuk vind dan lijkt het niet op werken.

Wanneer je hobby je werk is

Je hoort vaak mensen die niet tevreden zijn met het werk dat ze doen. Elke dag moeten ze zich naar hun werk slepen, terwijl ik juist tijd moet inplannen om niet te werken. Ik ben zo blij dat ik kan werken in hetgeen dat mijn hobby is. Er vinden zo snel, zo veel nieuwe ontwikkelingen plaats in het vakgebied waar ik werk, dat het nooit zal gaan vervelen. Je wordt eigenlijk alleen maar beter in je werk en dat stimuleert je ook weer om meer te werken. Uiteraard trekken mijn man en ik er op het weekend vaak op uit. We huren een huisje in de bossen of tussen de weilanden en kunnen zo echt tot rust komen. We vinden ons werk allebei geweldig en hopen dat we dit zo lang mogelijk kunnen doen. Soms kijk ik nog wel eens op de website van javavacatures.nl om te kijken welke vacatures er nog meer in de buurt worden aangeboden. Ik zou nooit in een andere branche willen werken, maar als er nog een andere vacature te vinden is dan kan het nooit kwaad om eens te kijken wat daar de voordelen van zijn.