Een zeer snel en professioneel preventief medisch onderzoek? Kosten zullen u verbazen

Workfits - Preventief medisch onderzoek kostenHeeft u, voor uw werknemers, interesse in een preventief medisch onderzoek? De kosten met betrekking tot arbeidsverzuim kunnen hiermee omlaag worden gebracht. Er is nog een voordeel voor het uit laten voeren van een preventief medisch onderzoek, want de kosten van verminderde arbeidsproductiviteit kunnen ook uiteindelijk omlaag worden gebracht. Het is goed om te weten hoe het staat met de gezondheid van uw werknemers op de werkvloer. Bij welk bedrijf kunt u aankloppen voor een preventief medisch onderzoek waarbij de kosten ook goed te doen zijn? Eigenlijk is er op die vraag maar één juist antwoord te geven, want bij WorkFits bent u zonder meer aan het juiste adres voor een preventief medisch onderzoek. De kosten voor de verschillende pakketten kunt u vinden op de website Workfits.nl. Er worden verschillende deskundigen ingezet voor een preventief medisch onderzoek. Kosten van dit onderzoek zijn een investering te noemen. Het is gewoon belangrijk om te weten hoe gezond uw bedrijf eigenlijk is en wat u aan eventuele kosten kunt verwachten op het gebied van arbeids-/ziekteverzuim. Diverse professionals werken mee aan dit onderzoek, waaronder:

  • bedrijfsartsen
  • verpleegkundigen
  • bedrijfs-/arbeidsfysiotherapeuten
  • arbeidshygiënisten
  • medisch laboranten

Interesse in een preventief medisch onderzoek? De kosten zullen u behoorlijk meevallen. Vraag in ieder geval eens een offerte aan een speciale prijs op maat aangeboden te kunnen krijgen. Steeds meer bedrijven kiezen voor een preventief medisch onderzoek. De kosten zullen u mee gaan vallen wanneer u de offerte op maat onder ogen krijgt.

Drietal pakketten mogelijk voor een preventief medisch onderzoek. Kosten zijn op te vragen middels offerte

Als piloot is het belangrijk om lichamelijk en geestelijk goed in orde te zijn. Misschien droomde u als klein jongetje al van dit beroep dat geen één dag hetzelfde is. In de kleuterklassen wilden de jongens altijd al brandweer of piloot worden, maar u heeft het dan ook echt tot uitwerking gebracht. Het is belangrijk om de benodigde kennis te hebben als piloot. Ervaren is ook erg belangrijk, maar daardoor is het vooral zaak om zoveel mogelijk te kunnen vliegen. U kent uw toestel door en door. Het blijft magisch om zo’n groot toestel te kunnen besturen en te laten vliegen door het luchtruim. Dagelijks vliegt u naar verre landen en brengt u mensen veelal naar de gewenste bestemming. U vervoert vele vakantiegangers die willen genieten van hun welverdiende vakantie. Ook zitten er vaak zakenmensen bij die voor zaken het land uit moeten. U vindt uw beroep het mooiste vak van de wereld en u moet er niet aan denken om ergens in een kantoor te moeten werken iedere dag. Het opgesloten zitten in een kantoor is niets voor u. Het liefst begeeft u zich in de lucht. Als u geen mens was geweest dan was u vast een adelaar geweest of een andere vogel die de hele dag door de lucht beweegt. Vogels hoeven er echter nauwelijks moeite voor te doen om te kunnen vliegen, dit in tegenstelling tot vliegtuigen. Het was nog wel even spannend of u uw gewenste beroep uit zou kunnen voeren, want hiervoor moest u uitgebreide testen doorlopen. Als u geen piloot kon worden dan had u geen beroep om op terug te kunnen vallen en zou uw hele droom in duigen vallen. Er hing nogal wat af van de uitslag van de testen. Eén van de onderdelen was een test met oog op het zicht. Kon u wel voldoende goed zien om het beroep uit te kunnen oefenen? U wist dat de rest van uw familie brildragend is en het zou misschien een kwestie van tijd zijn voor u ook een bril zou moeten dragen. Toch kwam er uit deze test dat uw zicht perfect is. Daar was u dan ook bijzonder blij mee. Wist u dat een visustest ook een onderdeel kan zijn van een preventief medisch onderzoek? De kosten omlaag brengen van arbeidsverzuim is één van de redenen waarom gekozen kan worden voor een preventief medisch onderzoek. De kosten hiervan vindt u op de website van WorkFits. Een visustest kan dus een onderdeel zijn van een preventief medisch onderzoek. De kosten van dit pakket zijn wel iets hoger dan de overige pakketten, maar u wordt dan ook voorzien van een zo uitgebreid mogelijk preventief medisch onderzoek. De kosten zullen zich uiteindelijk vanzelf terug betalen, dat is de doelstelling. Wat houdt het uitgebreidere pakket eigenlijk in? Dit uitgebreidere pakket, PMO Plus genaamd, bestaat uit bijvoorbeeld een digitale of een papieren vragenlijst. Dit is dus anders dan een PMO basis, waar deze vragenlijst ontbreekt.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u het liefst een dergelijke vragenlijst op laten nemen in het onderzoek, dan kunt u het beste kiezen voor de PMO Comfort of de PMO Plus voor een uitgebreid preventief medisch onderzoek. De kosten zijn overigens middels een offerte aan te vragen. De prijzen op de website geven overigens wel een goede richtlijn. Nog een verschil wanneer we een basis onderzoek vergelijken met het uitgebreidste pakket betreffende een preventief medisch onderzoek, is de toevoeging van een gehoortest. Kan het bijzonder slim zijn om de oren van uw werknemers te laten testen. Niet alleen voor uzelf, maar ook zeker voor uw mensen. Heeft u interesse in het uit laten voeren van een preventief medisch onderzoek? De kosten gaan vanaf slechts 28,50 euro per medewerker. Nergens vindt u een preventief medisch onderzoek tegen kosten die zo scherp zijn als bij WorkFits. Neem vandaag nog contact op om meer informatie te verkrijgen en de mogelijkheden door te spreken.