Eenvoudig je domein verhuizen

Domein verhuizen? Duizenden klanten gingen je al voor

Ben jij op dit moment niet tevreden over je huidige provider waar je domeinnaam geregistreerd staat? Dan hoef je er niet voor te kiezen om hier te blijven. Het is tegenwoordig namelijk makkelijker dan ooit om je te kiezen voor je domein verhuizen. Bij Nitroserve doe je dit al in drie eenvoudige stappen.

  • Aanvragen
  • Voorbereiden
  • Verhuizen

Tot enkele jaren geleden moest je een hoop formulieren invullen en zo zelf alles in orde maken voor het domein verhuizen. Dat ziet er nu een heel stuk anders uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het aanvragen van het domein verhuizen en vervolgens ervoor zorgen dat je het juiste TOKEN vindt. Uiteraard zorgen ze er bij Nitroserve voor dat dit heel erg eenvoudig is. Wanneer jij je aanvraag voor het domein verhuizen hier hebt ingediend, krijg je een email toegestuurd met zeer heldere instructies. Hierin word je dus ook precies uitgelegd waar jij het TOKEN kunt vinden. Dit wordt trouwens ook wel verhuiscode, verhuistoken, authorisatiecode of EPP code genoemd. Maar uiteraard vind je hierover meer informatie in de email die je toegestuurd krijgt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan de medewerkers van Nitroserve natuurlijk voor je klaar om je hierbij te helpen.

Naar een goedkoper domein verhuizen

Er zijn natuurlijk verschillende redenen te bedenken om te kiezen voor een domein verhuizen. Een van de meest genoemde redenen is een te hoge prijs. Verschillende providers kunnen uiteenlopende prijzen vragen voor het registreren en onderhouden van een domein. Heb jij toen je je domein ging registreren min of meer lukraak een provider uitgekozen en ben je er sindsdien achter gekomen dat het ook een stuk goedkoper kan? Dan kun je makkelijk je domein verhuizen naar bijvoorbeeld Nitroserve. Hier betaal je gelukkig wel een goede prijs. Een andere veelgehoorde klacht is dat de service van providers soms ver te zoeken is. Heb jij de fout gemaakt om alleen naar de (goedkoopste) prijs te kijken en ben je er inmiddels wel achter dat je toch wel een provider met een goede service kunt gebruiken? Ook dan doe je er slim aan om te kiezen voor je domein verhuizen naar Nitroserve. De combinatie van een goede prijs en een uitstekende service zorgt er inmiddels al meerdere jaren voor dat mensen heel erg tevreden zijn over deze provider.

Het beste voor je website

Als je zelf niet zo heel erg veel verstand hebt van website en hoe het nu precies werkt met een domein, dan is het heel erg makkelijk om hier een verkeerde keuze in te maken. De meeste mensen ontdekken op een gegeven moment vanzelf of ze wel of niet bij een goede provider zitten. Tenslotte willen we allemaal dat we op dit gebied een goede keuze maken. Veel mensen die voor het eerst een domein afsluiten hebben bijvoorbeeld niet door dat als je een verkeerde keuze maakt op dit gebied dit behoorlijke consequenties kan hebben voor je website. Zo kan een overvolle provider vaak de vele websites niet aan. En dat betekent dat jouw website er dus regelmatig uit zal liggen. En dat is natuurlijk niet de reden waarom je deze online hebt gezet. Is dit bij jou het geval? Kies dan vandaag nog voor je domein verhuizen en je bent binnen de kortste keren van al deze problemen af. Als je hier graag eerst meer informatie over wilt, kom dan een kijkje nemen op de website van Nitroserve of neem direct contact op met de klantenservice. De medewerkers hier vertellen je graag meer over de diensten die zij hier aanbieden. Lees meer…