Koeltoonbank gezocht

Toen we net onze nieuwe zaak openden waren we op zoek naar een koeltoonbank. Aangezien dit onze eerste horeca onderneming was, moesten we echt even zoeken wat nou de juiste leverancier voor horeca apparatuur voor ons zou zijn. Veel mensen gaan naar een groothandel, maar die blijken vaak toch nog best prijzig te zijn en voor kleiner ondernemers als wij helemaal niet zo voordelig. Daarom waren we zeer geïnteresseerd toen een bevriende ondernemer ons wees op Horeca World, een online platform voor horeca apparatuur en alles wat daarmee te maken heeft. Dit is een bedrijf dat eigenlijk handelt in alles wat er met horeca te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan meubels, koelingen, dienbladen, roosters maar nog veel meer. Ze hebben eigenlijk gewoon alles wat je nodig zou kunnen hebben in een winkel of zaak gerelateerd aan de horeca. Wij waren zeer geïnteresseerd omdat dit betekende dat we eigenlijk bij een zaak opeens alle spullen tegelijk zouden kunnen vinden, in plaats van witgoed bij een zaak, en kleding bij een andere zaak. Bij Horeca World hadden ze ook een uitgebreid assortiment aan koeltoonbanken en we waren dus zeer tevreden met onze vondst. Omdat we nog niet echt bekend waren met de specificaties zijn we langs gegaan in de showroom. Ze hebben namelijk niet alleen een website maar ook een showroom zodat je alle functies van de apparaten goed kan uitproberen. Hier was ook veel behulpzaam personeel dat ons hielp bij het maken van een keuze tussen de verschillende soorten koeltoonbanken. Een koeltoonbank is namelijk niet zomaar een aankoop, dat is beste een investering dus je wilt wel zeker weten dat je de juiste koeltoonbank koopt. Toen we eenmaal hadden besloten welke koeltoonbank we wilden en andere producten die we ook nog nodig hadden online hadden uitgezocht kwamen we erachter dat ze hele mooie deals hebben voor mensen die veel tegelijk bestellen. Zo krijg je al 15% korting bij een order boven de 2000 euro, waar je als ondernemer toch al snel aan zit, helemaal als je een koeltoonbank wilt bestellen. Naast dat we dus de producten hadden uitgekozen die we wilden voor een mooie prijs kregen we ook nog eens een hele mooie korting. De service die daarop volgde was ook heel prettig. De producten werden allemaal gratis thuisbezorgd, wat ook uniek is voor veel bedrijven die in dergelijke grote apparaten handelen zoals koeltoonbanken. Het werd ook zeer snel geleverd, binnen 48 uur was het al geïnstalleerd in de zaak en konden we dus weer verder gaan met de voorbereidingen. Het zijn deze service en de goede prijs die er voor zorgen dat we zeker nog een keer weer iets zouden bestellen, zoals een koeltoonbank, bij Horeca World.

Meer dan een koeltoonbank

Onze ervaring bij Horeca World is dat we meer hebben gekregen dan een koeltoonbank. We hebben nu een betrouwbare leverancier van dingen als een koeltoonbank, die altijd snel en makkelijk voor ons zal klaar staan. Maar er zijn nog veel meer voordelen dan die nu al genoemd zijn. Zo hebben ze ook bijvoorbeeld de laagste prijs garantie. Is een product ergens anders goedkoper? Verkoopt iemand anders een goedkopere koeltoonbank? Dan word de laagste prijs op de markt aangehouden. Maar daar bovenop geldt dan nog wel de korting als u meerdere aankopen tegelijk doet, daardoor wordt het wel heel voordelig. Mocht u nou echt een grote zaak hebben dan is het ook nog mogelijk om een eigen offerte aan te vragen. Want voor wie meer dan 3000 euro gaat besteden worden nog hogere kortingen gehanteerd dan 15%. En bent u nu toch een kijkje aan het nemen neem dan ook een kijkje bij de weekaanbiedingen. Deze zijn vaak voordelig en vaak essentiële onderdelen voor een ondernemer zoals een koeling. Wij hebben naast onze koeltoonbank ook een koeling gekocht die op dat moment in de aanbieding was. Hierdoor kwamen we veel voordeliger uit dan gepland en dat heeft ons weer de mogelijkheid gegeven om wat extra investeringen te doen in dingen zoals een panini grill.

Betaling, levering, klantenservice

Zoals al eerder genoemd waren we zeer tevreden over de hele procedure bij Horeca World. Het boezemde ons ook vertrouwen in dat ze zoveel goede referenties hadden van grote ondernemers zoals van der Valk. Maar we willen nog even benadrukken dat vooral de betaling echt heel makkelijk ging. Voor ons was het de makkelijkste oplossing om gewoon via iDeal te betalen en dat kon hier gelukkig gewoon. Maar we hebben ook gehoord dat het voor grote ondernemers ook mogelijk is om op krediet te af te rekenen. We kunnen ons voorstellen dat het voor andere ondernemers makkelijker is om het zo te doen. Daarnaast was de levering echt super. Ten eerste was het heel snel en zorgvuldig. Ten tweede waren de bezorgers ook zeer behulpzaam en niet te beroerd om te helpen met het naar binnen dragen en zo voorts. Over de klantenservice zijn we in het algemeen zeer tevreden over. We zijn in de showroom goed geholpen bij het vergelijken van de verschillende koeltoonbanken en ook gedurende het bestelproces hebben we veel aan de klantenservice gehad. We wilden namelijk graag dat de apparaten een dag later werden bezorgd en vaak is dat lastig door een groot bureaucratisch apparaat maar in dit geval waren ze heel flexibel en werd alles bezorgd op een tijd en plek die voor ons handig was. We zouden het dus zeker aanraden aan een vriend.

Meer van Horecaworld.biz

Deel dit bericht op social media