Met deze haarprotheses mag u zeker gezien worden

Met deze haarprotheses mag u zeker gezien wordenVerliest u uw haar? Laat dan complete haarprotheses maken door de professionals van ernablokhaarprotheses.nl. Hier werkt Erna Blokhaar en haar personeel ieder dag weer om elke klant naar volle tevredenheid van haarprotheses te voorzien. Met de moderne kennis en kunde die is gestaafd op meer dan 50 jaar aan ervaring met onder andere de technieken uit Azië, Afrika en natuurlijk uit Europa zelf kan zij haarprotheses vervaardigen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ook vindt u er een keur aan zogenaamde Ready-to-Wear haarstukken. Overigens moet de term “haarprotheses” geen verwarring opleveren. Hier worden natuurlijk pruiken, toupets en andere haarstukken mee bedoeld. Naast het feit dat Erna Blok vele decennia aan ervaring meebrengt in het vervaardigen van haarprotheses voor particulieren, is ze ooit begonnen in de showbusiness. Denk aan televisie, toneel en film. Zodoende kunnen bedrijven ook nu nog bij dit atelier terecht. Filmstudio’s zijn van harte welkom net als televisiezenders met bijzondere vragen. Voor hen maken we namelijk naast hoofdhaar ook snorren en baarden. Wist u bijvoorbeeld dat we Sinterklaas en de Kerstman ook kunnen helpen? Maar de meerderheid zoekt naar haarprotheses vanwege hun kaalheid. En daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in ons atelier. We trekken er gemiddeld een uur tot anderhalf uur voor uit om u te leren kennen, om uw wensen te achterhalen en om een voorstel te maken. Er heerst een relaxte sfeer en natuurlijk krijgt u van ons een kopje koffie of thee. We willen namelijk dat u uiteindelijk met vertrouwen de deur uitstapt, vergezelt van uw gloednieuwe pruik.

Laat uw haarprotheses op maat maken

U kunt uw haar kwijtraken door een keur factoren. Toch kunt u hier doorgaans helemaal niets aan doen. Het zal u trouwens nog verbazen hoeveel mensen er haarprotheses dragen. Maar kaalheid brengt vaak onzekerheid, een gebrek aan vertrouwen een gebrek aan zelfrespect met zich mee bij zowel mannen als vrouwen. En dat kan nooit de bedoeling zijn. Gelukkig hoeft u er geen genoegen mee te nemen dat u kaal wordt of bent want dankzij onze haaroplossingen is uw pruik niet van echt te onderscheiden. En dat is slechts één van de vele redenen die we kunnen aandragen om voor ons atelier te kiezen. Een aantal andere argumenten hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • We beschikken over een eigen productieatelier waar we op maat tewerk gaan,
  • We zijn een erkend specialist bij de zorgverzekeraar. Bij de meeste aanvullende verzekeringen betekent dit dat uw haarprotheses geheel vergoed zullen worden, uiteraard met uitzondering van de kosten van uw eigen risico. Maar dat maakt de investering des te aantrekkelijker,
  • En naast al het maatwerk kunt u zicht natuurlijk ook de kant-en-klare oplossingen aan laten meten. Zoals u wellicht al wel verwacht had van ons kunt u ze in ons atelier passen en direct afrekenen. De kosten van dergelijke kant-en-klare haarprotheses liggen vanzelfsprekend een stuk lager dan het handwerk.

Zowel particulieren als bedrijven zijn hier van harte welkom

Kunt u niet langer wachten? Klim dan in de pen en stuur die mail met al uw vragen. U kunt ook rustig even langskomen om een adviesgesprek in te plannen. Het atelier is geopend van maandag tot en met vrijdag van 19:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak. Wat wij u altijd bieden is eerlijk en deskundig advies. Dat kan betekenen dat u wellicht een medische oplossing aangeraden wordt in combinatie met een tijdelijk haarstuk of dat we daadwerkelijk alles uit de kast trekken om u van een prachtig eindresultaat te voorzien.