Ontdek onze churros kraam

Bent u bezig met een evenement organiseren en zoekt u nog een handige manier om de hapjes en drankjes te regelen? In Nederland is het erg gangbaar om voor zoete lekkernijen een oliebollenkraam te huren. Wilt u eens wat origineels en nieuws proberen? Een churros kraam is een bijzonder goede optie. Een churro wordt ook wel gezien als de Spaanse oliebol. Het is dus vergelijkbaar, maar u zult ontdekken dat een churro toch best anders is dan onze Hollandse snack. Een churros kraam is daarom een ideale optie om eens wat anders te doen op uw evenement. Het kan nooit kwaad om eens wat nieuws te proberen. Uit ervaring weten we dat ook churro kramen erg goed lopen. We maken zelfs mee dat mensen de Spaanse lekkernij prefereren over een oliebol. Wie weet bevalt deze snack u ook zo zeer dat u van nu af aan deze etenskraam gaat huren voor uw evenementen. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Neem gerust contact op om meer te weten te komen over onze churros kraam. We staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer te informeren. Zo vindt u de beste optie voor uw evenement.

Combineer een oliebollen- en churros kraam

Bij Kermis-attracties.nl zijn we erg flexibel. Als u aanvullende wensen hebt, kijken we graag of we die voor u kunnen waarmaken. Ook is het geen enkel probleem als u meerdere van onze producten wilt combineren. Weet u niet helemaal zeker of een churros kraam u zou bevallen, maar wilt u het toch wel eens uitproberen? Daar doen wij uiteraard niet moeilijk over. Als u voor het eerst een churros kraam inhuurt, kunt u voor de zekerheid ook gewoon een oliebollenkraam ernaast huren. Zo weet u zeker dat uw gasten tevreden zullen zijn. Het is gelijk een goede test om te kijken waar de voorkeur van de feestgangers naar uitgaat. Voor het opvolgende evenement kunt u vervolgens de etenskraam inhuren die het best bevallen is. Was er geen duidelijke voorkeur? Dan kunt u wederom beide kramen huren. Bij Kermis Attracties zijn we erg gemakkelijk en flexibel. We bieden niet alleen de Spaanse lekkernij aan in onze kramen; net als Spanjaarden staan we ook overal voor open en we zijn graag flexibel in onze organisatie. Neem gerust contact met ons op om te bepalen welke keus voor u het best is. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten wat de juiste optie is voor uw situatie.

De churro in het kort

Om goed te kunnen bepalen of een churros kraam iets is voor uw evenement is het natuurlijk handig om wat meer te weten te komen over deze Spaanse lekkernij. Wat is het eigenlijk precies? We vertellen u er graag wat meer over. Net als bij onze oliebol bestaat er een aardig rijke traditie rondom de churro. Zo is het bijvoorbeeld heel gangbaar om de snack te serveren met warme chocolade. Een bijzonder goede combinatie, al zeggen we het zelf. De snack, ook wel bekend als de ‘Spaanse donut’, wordt gemaakt van tarwedeeg. In sommige gevallen wordt er ook aardappeldeeg gebruikt, wat de snack extra bijzonder maakt. Net als bij de oliebol wordt de deegsnack gefrituurd, wat hem heerlijk knapperig maakt. In Spanje zijn er twee soorten churros: een dunne variant die soms geknoopt wordt; en de lange, dikke variant genaamd de

porra

. Een erg beknopte introductie, maar zo weet u wat meer over deze lekkernij. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de Spaanse snacks die wij bereiden voor onze churros kraam. Indien gewenst kunnen we altijd wat variëren met ons aanbod.