Wat doet een payroll specialist?

Als u een eigen bedrijf heeft dan komen daar altijd veel dingen bij kijken. U moet de personeelsadministratie bijhouden, verzekeringen regelen en ga zo maar verder. Wilt u zich liever niet bezighouden met deze taken? Dan kunt u dit laten uitbesteden aan een payroll specialist. Dit houdt in het kort in dat deze de juridische aspecten rondom werkgeverschap op zich neemt. Een partij die wij u aanraden is PRO Payroll. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met payrolling.

Voordelen payrolling

Als u graag een samenwerking wilt aangaan met een payrollonderneming dan kan dit diverse voordelen opleveren. De verantwoordelijk om uw werkgeverschap geeft u uit handen en dat is weer ideaal voor u als ondernemer, want hierdoor creëert u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding. Kortom: genoeg voordelen om hier eens serieus over na te denken, nietwaar?

Kosten payroll

Als u een samenwerking aangaat met een payroll specialist dan brengt dit natuurlijk kosten met zich mee. Het tarief voor de payrolldienstverlening is opgebouwd uit verschillende componenten en verschilt per situatie en payrollaanbieder. PRO Payroll werkt met een omslagfactor, welke u moet vermenigvuldigen met het brutoloon van uw medewerker. U kunt via de website van dit bedrijf de tarieven opvragen zodat u meteen inzichtelijk heeft met welke kosten u rekening moet houden.

Samenwerken?

Wilt u ook graag samenwerken met een payroll specialist? Neem dan contact op met PRO Payroll en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u nog op korte termijn profiteren van alle voordelen van payrolling.