We hebben de beste cursus time management voor je gevonden!

Veel mensen ervaren een soort chronische gebrek aan tijd. Dit kan komen doordat hun werk stressvol is of doordat bijvoorbeeld hun gezin heel veel aandacht eist. Vaak is het echter zo (en het vereist lef om dat toe te geven) dat je simpelweg niet zo goed bent in het managen van je tijd. In dat geval zou je de time management cursus van Tijdwinst.com eens kunnen proberen. Deze vindt je via timemanagement.net. Deze cursus is ontzettend praktisch ingericht en gaat je veel handige handvatten geven voor het managen van je tijd op dagelijkse basis. Je leert tijdens deze cursus time management onder andere het volgende:

  • Hoe je meer overzicht houdt 
  • Hoe je op constructieve wijze ‘nee’ zegt tegen dingen die je niet wilt/kunt doen
  • Hoe je kunt focussen op resultaat
  • Hoe je meer rust in je hoofd krijgt ondanks je drukke agenda
  • Hoe je tijd kunt winnen door slimmer om te gaan met inkomende e-mails

Al deze zaken komen tijdens de praktische cursus time management van Tijdwinst.com aan bod. Zoals je ziet komt er bij het slim managen van je tijd veel meer kijken dan enkel je agenda slimmer indelen. Er zijn super veel technieken die je kunt inzetten om niet langer het gevoel te hebben dat je teveel tegelijk moet doen. Tijdens deze cursus ga je al deze technieken leren, en direct toepassen op jouw eigen situatie. Als gevolg daarvan zul je merken dat je een veel helderder hoofd krijgt, je een fijnere balans tussen werk en priv├ę ervaart en bovendien veel meer overzicht hebt.

InCompany cursus time management boeken

Je kunt je natuurlijk als individu aanmelden voor deze praktische cursus time management, maar hij is natuurlijk ook te boeken als InCompany variant. In dat geval is hij te volgen door groepen collega’s of werknemers. Deze optie is heel populair, en dat is natuurlijk logisch want als al je werknemers slimmer en effectiever met hun tijd omgaan zul je dat merken in de bedrijfsresultaten. Jouw werknemers gaan dan niet alleen effectiever om met hun tijd, maar ervaren ook nog eens meer rust, wat de sfeer en hun gezondheid ten goede komt. Wil jij ook focussen op resultaat en alles uit jouw team van werknemers halen zonder ze teveel stress te bezorgen? Dan is een InCompany cursus time management precies wat je nodig hebt. De experts van Tijdwinst.com komen deze op locatie geven en je zult daarna al gauw merken dat je werknemers de zaken slimmer aanpakken.

Voor wie is de cursus time management bedoeld?

Deze cursus is uitermate geschikt voor groepen collega’s of werknemers, als je de productiviteit wilt verhogen, maar ook voor individuen die moeite hebben met het managen van hun tijd. Over het algemeen ervaren deze mensen constant een onrustig gevoel van tijdgebrek, hebben ze altijd een overvolle inbox, zijn ze snel afgeleid en hebben ze moeite met prioriteiten stellen en grenzen aangeven. Tijdens de cursus time management van Tijdwinst.com zul je leren hoe je al deze zaken beter kunt aanpakken. Daardoor ga je meer werk in minder tijd kunnen doen, en dus meer rust en vrijheid ervaren, terwijl je tegelijkertijd productiever bent. Wie wil dat nu niet?